lauantai 30. heinäkuuta 2011

Toska muhvinssit

Olin jo aika kauan ihastellut kirja kaupassa myytävää ihanaa muhvinsseista kertovaa opusta ja viimein päätin ostaa sen itselleni henkilö kunta alennuksella. Mikä löytö! Ostakaa tekin! Kannessa komeilee mikäs muukaan kuin nutella muffinni, se voisi olla sitten Marin heiniä ensi kerralla. Vaan kirjoitetaanko muhvinssi oikeasti tuollalailla nyky päivänä? Enpä olisi arvannut. Kirja näyttää tältä:

Kirjasta pienehkön laisesti innostuneena päätin kokeilla yhtä reseptiä mikä vaikutti aikas yksin kertaiselta. Tämä resepti pursuaa rasvaa mutta on ne mufinssit vaan maukkaita.

Tarvitset:

1 annos vanilja muffinsi taikinaa
1 annos toska kuorrutetta

Siis ehdottomasti yksin kertaisimmat ohjeet ikinä! Jos kaipaatte lisä infformaatiota noista taikinoista niin ei auta kun ostaa se kirja. Kyllä tää sala peräisyys on vaan niin mun juttu.

Jokatapauksessa eka laitetaan vanilja taikinaa vuokiin ja sitten kuorrutteet päälle ja uuniin. Ohjeen mukaan mufinseja tulee 10-12 kappaletta mutta tässä on taas ollut joku muunnos virhe koska 12 kuppiin laitettuna ne pursus kyllä lievästi yli. Eli siistejä muhvinseja olis tullut varmaan joku 15 yksilöä. Erittäin makoisia nämä silti olivat eikä mieskään huomannut mitään vaikka söi yhden paperin päivineen! Johtui varmaan siitä että ne oli yltä päältä rasvan peitossa, myös ala puolelta.

Nam siinä ne kiiltelee rasvasta!

2 kommenttia:

  1. Nyt on ihan pakko kysyä, ovatko nuo kaikki tekstissä vilisevät kirjoitusvirheet tarkoituksellisia? En jaksa uskoa, että kukaan voi tehdä yhtä paljon yhdyssanavirheitä huomaamattaan :D Muuten hauska blogi, mutta loistavasta kirjoitustyylistä huolimatta, kirjoitusvirheet tekevät lukemisesta lähes mahdotonta. Käämi kärähtää ennen ensimmäisen kappaleen läpilukua.

    Ehkä mä sitten vain olen se paljon puhuttu tosikko.

    VastaaPoista
  2. Hei. Kiitoksia palautteesta! Minusta kanssa tuntuu välillä että Ansku ei ihan hallitse kaikkia yhdys-sanoja tai kieli oppia muutenkaan enkä itsekään ole aina oikein kirjoituksesta varma. Yritetään parantaa jatkossa :)

    VastaaPoista