sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Itse tekemät nutella kroissanttit

Siinä lepää nutella kroissanttit. Huom nämä ei ole vielä käyneet uunissa siksi ovat valkoisia ja märkiä!
No olin taas prismassa yhtenä päivänä kuten joka päivä ja ettepä arvaakaan mikä osu silmään viileä kaapissa kun etsin jukurttia ! No siellähän oli tietenkin pelti purkki kenenkä sisällä oli valmista kroissantti taikinaa. Olin ihan ihmeissään tietenkin että noinko ne tulee purkista ? Pakko oli ostaa koska oli ihan törky halpa kun sehän makso kolme euroa ja normaalisti missä vaan kahviossa kroissantti maksaa ainakin kaksi euroa . Eli kaksi kroissanttia syömällä ne on maksaneet itsensä takaisin ja sitten kannattaa tietystikin myydä ne loput.

No juuri kun käännyin ympäri kroissantti purkki kädessä niin toiseen silmään osui vasta päisen kuiva aine hyllyn maa pähkinä voi purkki. Heti keksin että minä hän teenkin makeita kroissantteja joten ei kun vaan nutellat kainaloon ja kotiin leipomaan.

Itse leipominen onkin sitten lapsellisen helppoa että kyllä tekin osaatte. Kroissantti purkki piti pyöräyttää kyljestä auki ja taikina lensi pöydälle. Sitten nutellat väliin ja piti vielä rullata kiinni koska muutenhan se on vaan perus piirakka. Tässä välissä pakko tunnustaa että ei todellakaan ollut mitään kallista nutellaa minulla vaan halvempi versio koska kalliit prändit on yli arvostettuja.

Ja sellanen vinkki vielä että kannattaa laittaa kroissanttin väliin mahdollisimman paljon sitä nutellaa kun muuten sitä jää yli ja arvatkaapa tuleeko huono oma-tunto sitten kun sitä lusikoi naamariin samalla kun katsoo see äs iitä. On se vaan niin hyvää se nutella.

No ja oli kroissantitkin ihan hyviä mutta vähän löysiä ja kuumia että ei niitä voi kyllä syödä. Pitää antaa olla jää kaapissa tosi kauan ja siltikin on löysiä. Saattoi olla liikaa nutellaa.
Huom.! Muista laittaa kroissanttit uuniin kanssa! En muista mitkä asteet taikka kuinka kauan mutta ihan sama kun raakoiksi jää kuitenkin. 
Naama nutellassa, Mari

7 kommenttia:

  1. "kroissantti purkki kädessä niin toiseen silmään osui vasta päisen kuiva aine hyllyn maa pähkinä voi purkki"

    Ei jesus mitä tekstiä. Kyllä huomaa, ettei nykynuoriso enää lue mitään.

    Ps. Kannattaa pyytää kaupalta vahingonkorvauksia. Tuotteiden osuminen silmään voi vahingoittaa näköaistiasi.

    VastaaPoista
  2. Hei näpsäkät tytsyt, missä päin asustatte?
    Voisin tulla joku päivä kahvittelemaan ja leipomaan teidän kanssa. B)

    T: Jauhomake

    VastaaPoista
  3. Tämä taitaa olla kuulkaa Rölliblogi.
    Unohdetaan nyt kielioppi hetkeksi; tämän olisi tarkoitus olla leivontablogi, mutta kirjoituksen ainut kuva on hunosti valottunut ja vinoon rajattu kuva paistamattomista tekeleistä. Ilmiselvä rölli on ilmiselvä.

    VastaaPoista
  4. juupajuu, hoitakaa yläkoulu kuntoo ja ruvetkaa vasta sitten kirjottelemaan! >: I

    VastaaPoista
  5. Onko teillä hiivaa vai mistä nimi tulee?

    VastaaPoista
  6. Nutella = suklaalevitettä?

    VastaaPoista
  7. Tulkaa ylilauta.fi/b siel o kaikkia hauskoja menejä :D

    VastaaPoista