sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Valkosuklaaneliöt

Tältä niiden kuuluisi näyttää
No joo terve, päätinpä sitten leipoa tänään valkosuklaaneliöitä, kun näyttivät ohjeessa niin herkullisilta.

Reseptiä en viitsi tähän laittaa, koska kukaan tuskin haluaa edes yrittää leipoa näitä samoja. Taikinan piti olla uunissa 20 minuuttia, mutta viiden minuutin jälkeen se paloi. Tästä minuutti eteen päin raaka, mutta palanut taikina valui pellin reunojen yli uunin pohjalle ja hitsasi sinne kiinni. Taikinaa on nyt myös uunin lasissa, patalapuissa, uunin pohjalla ja ehkä vähän myös leivinpaperilla. Palovammoja on kaikkialla.

Jos tykkäät syödä palanutta taikinaa laastaroiduilla käsillä, tykkäät näistä leivonnaisista.

Tässä lopputulos. Ja ei kun kahvi porisemaan.

1 kommentti:

  1. Mist teil o tollai intuitio tehä näit juttui? Todel hyvii settei on ollu. Jatkakaa saamaa rataa ^__^

    VastaaPoista