Pannu kakkua sokuri täytteellä |
Tarvitset:
3 dl maitoa
3 dl vehnä jauhoja
3 rkl sokeria
3 tl leivin jauhetta
½ tl suolaa
1 muna (kanan)
loraus öljyä
Tämä resepti on kyllä siis niin helppo! Kaikkia aines osasia tulee melkein poikkeuksetta kolme jotain kupposellista ja sit vaan kaikki samaan syssyyn! Jopa pannukin lämmitetään kolmoselle tai ehkä neloselle mut ei sitä kuumemmalle. Jos sun liedessä on enemmän numeroita kun kuusi niin sitten menee kyllä hankalaksi eikä sitten ehkä kannata kokeilla.
Kaada taikinaa aina pannun keskelle eikä sitä saa mennä levittämään, kyllä se siitä levenee itestään huomaamatta niinku taka puoli roska ruoka valiolla. Sitten siihen kakkuun alkaa tulla kuplia ja kun kuplat alkaa puhkeilla niin on aika kääntää se. Tässä on ihan hyvä käyttää jotain apu välinettä kuten esim. lastaa. Käsilläkin onnistuu ehkä. Sit paistetaan vielä hetken toiselta puolelta ja valmista on!
Tässä pannu kakkua on käännetty kerran. |
"Siis aivan älyttömän ihana synttäri aamu pala!! Erin omaisen kevyttä mutta tuhtia! Ja niinku sai vielä kahta täytettä. Plus että Anskun mies söi sen ekan lätyn ja kaikkihan tietää että eka on aina blaah niin oli ihanaa et oli mies syömässä sen! Ja eihän ne miähet ikina mitää huomaa, lätty ku lätty."
Onnittelut vielä Rosalle 21 ikä vuoden saavuttamisesta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti