lauantai 30. heinäkuuta 2011

Täydelliset pik-nik eväät

Jokainen teistä varmaan kamppailee saman ongleman kanssa kuin minäkin: mieli tekisi pik-nikille, mutta mitä sitä oikein pakkaisi mukaan? On niin kovin haasteellista pitää kylmä ketju katkeamattomana ja suuren eväs korin kanssa tulee muutenkin kaiken laisia logistisia ongelmia. Oman propleemansa muodostaa myös eväiden valmistus, helposti tulee tehtyä kaikkea liikaa ja sitten taas usein jotain unohtuu. Mutta ei hätää, ongelma ratkeaa kun lähdet vaan pik-nikille sinun oman äidin kanssa!

Ensinnäkin äidillä on auto ja lisäksi äiti tekee myöskin kaikki eväät ja huolehtii muutenkin kaikesta. Itse ei tarvitse ressata mistään, ei ainakaan rahoitus puolen ongelmista. Äiti myös muistaa sellaiset asiat kuin vesi pullot molemmille sekä talous paperit naaman jälki pyyhkimistä varten. Voipi olla että ei tarvitse itse edes naamaa pyyhkiä kun on se äiti messissä.

Minun ja minun äidin pik-nik korista löytyi juotavaa, äidin tekemiä yrteillä maustettuja liha pullia, kroissantteja (ei nutella-sellaisia), erillaisia hedelmiä tosi montaa sorttia, erillaisia juustoja ainakin kahta sorttia, juotavaa jukurttia, hiili hapollista vettä oikein sekä kaikkea muuta herkkua jota nyt ei muista. Meidän pik-nik ympäristö oli maan läheisesti riihi mäen keskusta jonkun kioskin takana, mutta eiköhän se äiti vie fiininpäänkin paikkaan jos pyydät. Äidillä on kuitenkin auto.

Kuva minun äidin tekemistä pik-nik eväistä. Ehdittiin syödä tosin ennen kuvan ottoa mutta herkkua oli siinä monen laista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti