torstai 5. heinäkuuta 2012

Hauskat kuvio keksit

Minä ja minun äiti päätettiin leipoa vähän keksejä. Äiti oli löytäny jostain lehdestä reseptin "Tominoihin", miidenkä piti olla niinku Dominoita mutta paljon parempia. Lehdessä suureellisesti kuulutettiin, että "ystäväni ei malta odottaa että saa taas haukata Tominoa". Aika isoja sanoja pieneltä lehdeltä, joten pakkohan sitä oli kokeilla.

Tällaisilta piti Tominoiden näyttää

 Resepti sisälsi tosi paljon kaikkia perus aines osia kuten erillaisia jauhoja sekä sitten kalliita aines osia kuten voita, kermaa ja kanan munaa. Lyhyestä virsi kaunis: sekoita ainekset ja tee keksejä ja sitten uuniin. Huomion arvoisaa on, että laita KEKSIEN KUORET UUNIIN ENSIN. Sitten vasta täyte väliin ja täytettä ei siis uuniin. No minä ja minun äiti päätettiin oikaista vähän ja laitettiin keksit uuniin täytteineen päivineen. Tuloksena onkin siis hauskat kuviokeksit tylsien Tominoiden sijaan.

Tällaisia niistä tuli
Dominoita on muutenkin turha edes yrittää leipoa, niitä saa kaupasta. Ostaa Prismasta Dominot jos kerran tekee mieli. Hauskoja kuviokeksejä saa vain tällä minun ja minun äidin reseptillä. Kaikista kivointa on yrittää kahvi pöydässä arvuutella että mikäs kuvio on keksin pinnassa. Näissä esi merkki kuvissa on yhdessä keksissä koiran kuva ja yhdessä juokseva mies.

Nautinnollisia kahvi hetkiä :)

1 kommentti:

  1. Keksit kannattaa asetella tällaiselle kuviolautaselle, johon ne hyvin sointuvat. t. Marin äiti

    VastaaPoista