maanantai 8. elokuuta 2011

Suklaane ananas herkku

Mun reseptit pukkaa tällä kertaa menemähän vähän jäläki ruuan puolelle, ehkä makean himooset kanssa eläjät ymmärtävät tämän! Oltihin kerran sittaris tekemäs vähä perheen ruoka ostoksia ja päätettiin ostaa kokonaanen ananas. En oo koskaan sellaasta ostanu, mutta täs tuloo kaikille ihan mukava vinkki jonka kuulin tyä maalla: jos haluaa tiätää onko ananas kypsä niin kokeele vetäästä keskimmäänen lehti irti. Jos se lähtöö, niin ananas on juuri sopivan kypsä. Jos ei, niin son raaka ja kannattaa jättää sellaanen hyllyhyn. Älä käytä väki valtaa, hellät ottehet ovat kaiken a ja o.

Etti kotona joku terävä puukko, mehän täällä pohojan maalla kannethan puukkoja vyössä niin ei tarttenu tällä kertaa kaukaa hakia. Siinä onki sellaanen tapa jonka etelän ihimiset vois oppia! Piliko ananas niinku parahaaksi näet, tärkeentä on notta kuoret lähtöö irti.

Ostimma myös sellaasta pirkan jäläki ruuille tarkootettua suklaa kastiketta. Löräytä sitä ihan reippahasti ananasten päälle ja nauti! Mulla meinas käyrä vähä niin jotta kiäli meni ihan haavoolle ku söin niin maharottoman paljon niitä ananaksia, joten tällä kertaa ei kannata kuunnella mahan kutsua vaan syä kohtuurella.

Komiaa syksyn jatkua kaikille! Terveesin Taru liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti