maanantai 8. elokuuta 2011

Muutto miähen aamu pala

Son Taru liisa täältä Seinä joelta taas terve!

Jokaanen muuton kokenu tyyppi tiätää jotta syäminen on vähän sinne päin, ja ei meiränkään kohoralla päästy muutto viikon lopun aikana nauttimahan kovinkaan maukkaasta aterioosta. Tulimma toisaalta siihen tulokseen, jotta ei sillä oo niin väliä mitä sitä syää kunhan mahan iän ikuusen kurinan saa loppumahan. Täs kyseeses aamu palas ei tartte juurikaan käyttää tällä kertaa päätä, kunhan kerkiää käyrä kaupas ja käyttää vähä maksu korttia tai jotaki muuta maksu välinettä. Merkinkin saa valita ihan itte, moomma tykänny plussan himoosina ihimisinä käyttää k kaupan pirkka tuottehia.

Osta siis purkki vispi puuroa, muutto päivänä kun on yleensä kaiken maailman hiutaleet pakattuna visusti jonnekki laatikkohon eikä muutenkaan viitti mitään yli määräästä teherä. Moomma ruukannu käyttää maitua vispi puuron seas, jotta se ei oo niin maharottoman kuivaa syötävää. Siten saa sellaasen mukavan liman siihen! Täs tapaukses osta sitte myös purkki maitua.

Vispi puuro kaupasta ostettuna maistuu parhaimmalta silloon ku sen syä lattialla, siispä asetelma on tällä kertaa asetettu kivasti lattialle ja kuva otettu vähän vertikaalisesti korkiammalta. Siitä ku otat ja syät niin on maha reppana edes hetkeksi tyyrytetty! Muutto päivänä voi syärä jopa kaks tälläästä purkkia jos maha niin tahtoo! Ja ei ku hommihin taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti