keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Epä täyttävä salaatti kahdelle ihmiselle


Lähdimme prismaan sillä ajatuksella että nyt pitäisi saada jotain kevyttä ruokaa. No salaattihan on. Tästä salaatista tuli kyllä liian kevyt jo kun ei meinannut nälkä lähteä ei sitten millään ! Salaatti on ehkä täyttävämpää jos laittaa kaikkea enemmän? Tällä reseptillä salaatti riittää kahdelle ihmiselle.

Tarvitset:


salaattia
paprikan
tomaatteja
kurkun
puna sipulia
fetaa juustoa
kanaa 300 krammaa
pastaa kattilallinen

Aluksi kannattaa laittaa vesi kiehumaan ja pannu tulille koska kaikki tietää että siinähän sitten kestää. Sitten pilko salaatti ja muut ainekset ja lado kulhoon missä järjestyksessä haluat. Fetaa juusto levy kannattaa pilkkoa koska jos koko levy osuu toisen annokseen niin toista voi ottaa päästä. Yleinen nyrkki sääntö salaatin teossa on että pilko kaikki ja sitten vasta syö ne. Tähän salaattiin käy mikä vaan pasta mutta meillä oli proteiini pastaa koska ukko nostaa punttia ja tätä meillä syödään.

Laita ainekset isoon kulhoon (isoon koska tätä tulee kanssa reilusti). Salaatti ainekset voit siirtää kulhosta omalle lautaselle vaikka kahdella lusikalla jos et ole porho eikä ole salaatti ottimia mitkä on muuten aivan yli arvostettuja. Ruoka juomaksi suosittelemme tietysti kevyt siideriä. Kannattaa katsoa ettei se toinen yritä lähteä ajamaan 1,2 promillen kännissä. Sitä ei ehkä tunne, sen huomaa sitten kun puhaltaa. Onneksi oli promille mittari.

Ihan ookoo salaatti mutta viiden lautasellisen jälkeen on edelleen pikku nälkä! Jälki ruuaksi paljon karkkia tai sitten vaan ensi kerralla syöt kaiken itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti